Vinyasayoga med Moa & Filippa

Vinyasayoga drop in klasser
Tisdagar 17.30-19.00 Nivå 2 Moa
Onsdagar 11.00-12.00 Nivå 1-2 Moa
Torsdagar 16.00-17.15 Grundkurs Filippa Se anmälan längre ned

På vinyasaklasser får du prova ett flöde av olika asanas som öppnar, stärker och balanserar din kropp. Klassen följer ingen fast serie utan läraren sätter ihop ett eget program där olika ställningar länkas samman på ett genomtänkt sätt. Moa sätter olika teman för vinyasa klassen som genomsyrar klassens upplägg. Vinyasa yoga är ett stärkande, uppbyggande och variationsrikt sätt att utöva yoga som passar alla.

​Du som tidigare praktiserat ashtangayoga samt på gym kommer att känna igen många av positionerna, bland annat solhälsningarna. Den stora skillnaden mellan Ashtanga och Vinyasayoga är att i Ashtangayoga håller man sig fast till samma serie rörelser. I Vinyasayoga kan läraren blanda rörelser fritt.

Grundkurs Vinyasa Torsdagar 16.00-17.15 med Filippa
Denna kurs är för dig som är ny till yoga eller vill prova på att yoga hos oss på yogastudion. Vinyasa är en kreativ yogastil där ingen klass är den andra lik. Läraren sätter ofta ett tema eller en intention som löper som en röd tråd genom hela passet. Andningstekniker blandas med en flödande, dynamisk yoga. Ordet vinyasa betyder just ”andningssynkroniserad rörelse”: Denna kursomgång är temat flow. Målet är att du ska få uppleva glädjen och lekfullheten i yogan! Vi kommer att flöda genom enkla sekvenser som involverar solhälsningar, balans, styrka och rörlighet. Vi avslutar med en skön avslappning.
Pris: 1120kr
start 6:e sep, 7ggr 
Anmälan och betalning

Fredag 31:a jan - Introduktionspass Vinyasa yoga 2tim