Vinyasayoga med Moa & Filippa

Vinyasayoga drop in klasser
Tisdagar 17.30-19.00 Nivå 2 Moa Start 4:e sep
Onsdagar 11.00-12.00 Nivå 1-2 Moa start 5:e sep
Torsdagar 16.00-17.15 Grund Vinyasa - Tema chakran -  Filippa 

På vinyasaklasser får du prova ett flöde av olika asanas som öppnar, stärker och balanserar din kropp. Klassen följer ingen fast serie utan läraren sätter ihop ett eget program där olika ställningar länkas samman på ett genomtänkt sätt. Moa sätter olika teman för vinyasa klassen som genomsyrar klassens upplägg. Vinyasa yoga är ett stärkande, uppbyggande och variationsrikt sätt att utöva yoga som passar alla.

​Du som tidigare praktiserat ashtangayoga samt på gym kommer att känna igen många av positionerna, bland annat solhälsningarna. Den stora skillnaden mellan Ashtanga och Vinyasayoga är att i Ashtangayoga håller man sig fast till samma serie rörelser. I Vinyasayoga kan läraren blanda rörelser fritt.

Grundkurs Vinyasa Torsdagar 16.00-17.15 med Filippa - Chakra tema
Temat under denna vinyasa grundkurs är kroppens 7 chakran. Enligt den yogiska traditionen så finns det 7 energipunkter som löper längs med ryggraden och för att vi ska må bra behöver denna energi flöda fritt. Med hjälp av yogan och dess fysiska positioner kan man jobba för att lösa upp spänningar kring dessa områden och på så sätt frisätta energin. Vi kommer att jobba med ett nytt chakra varje vecka men grunden i klassen kommer att vara densamma genom hela kursen. Passar dig som är helt ny till yoga eller dig som är nyfiken på filosofin kring chakran.  
Pris: 1120kr
start 6:e sep, 7ggr 
Anmälan och betalning

Fredag 31:a jan - Introduktionspass Vinyasa yoga 2tim