Vinyasa
Kreativa, lekfulla & svettiga flöden

På vinyasaklasser får du prova ett flöde av olika asanas som öppnar, stärker och balanserar din kropp. Klassen följer ingen fast serie utan läraren sätter ihop ett eget program där olika ställningar länkas samman på ett genomtänkt sätt. Moa & Filippa sätter olika teman för vinyasa klassen som genomsyrar klassens upplägg. Vinyasa yoga är ett stärkande, uppbyggande och variationsrikt sätt att utöva yoga som passar alla.

​Du som tidigare praktiserat ashtangayoga samt på gym kommer att känna igen många av positionerna, bland annat solhälsningarna. Den stora skillnaden mellan Ashtanga och Vinyasayoga är att i Ashtangayoga håller man sig fast till samma serie rörelser. I Vinyasayoga kan läraren blanda rörelser fritt.

Vinyasa klasser

Vinyasayoga drop in klasser Vinter
Tisdagar 17.30-19.00 Nivå 2 Moa (inställt 16:e april (påsk)
Onsdagar 11.00-12.00 Nivå 1-2 Moa (inställt 17:e april (påsk)

Du väljer själv om du har månadskort, våra populära klippkort eller betalar/tillfälle!
Varmt välkommen!

 

Workshops

Fredag 26:e april
Workshop: All about the spine!

Workshop - All about the spine
Ryggraden är otroligt central i yogans tradition, dels som bärare av prana, livsenergi, dels är den central i många av de rörelser vi utför. Men hur djup kontakt har vi med vår rygg? Kan du arbeta med den i små såväl som stora rörelser? Och varför är det viktigt? Ryggraden består av 100 leder, vilket hjälper ryggen att kunna röra sig på en mängd olika sätt. Så den stora frågan är, använder du din rygg till dess fullaste kapacitet?

Under denna workshop kommer du att få utforska ryggradens rörelser och strukturer i både helhet och detalj. Med hjälp av golvet, vägg och props skapar vi en ökad känsla och kunskap om ryggens potential.

Praktiskt info:
Plats: Yogastudion Umeå, skolgatan 95
Dag & tid: Fredag 26/4 kl 17:30-20:00
Yogalärare: Moa Westman
Din investering: 400 kr/ person
Anmälan: Sker till moa@yogastudionumea.se

Svarsmail bekräftar din plats. Du får betalningsuppgifter via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.