Vinyasa
Kreativa, lekfulla & svettiga flöden

På vinyasaklasser får du prova ett flöde av olika asanas som öppnar, stärker och balanserar din kropp. Klassen följer ingen fast serie utan läraren sätter ihop ett eget program där olika ställningar länkas samman på ett genomtänkt sätt. Moa & Filippa sätter olika teman för vinyasa klassen som genomsyrar klassens upplägg. Vinyasa yoga är ett stärkande, uppbyggande och variationsrikt sätt att utöva yoga som passar alla.

​Du som tidigare praktiserat ashtangayoga samt på gym kommer att känna igen många av positionerna, bland annat solhälsningarna. Den stora skillnaden mellan Ashtanga och Vinyasayoga är att i Ashtangayoga håller man sig fast till samma serie rörelser. I Vinyasayoga kan läraren blanda rörelser fritt.

Vinyasa klasser

Vinyasayoga drop in klasser Vinter
Tisdagar 17.30-19.00 Nivå 2 Moa 
Onsdagar 11.00-12.00 Nivå 1-2 Moa 

Nyhet Vinyasayoga på Lördagar 10.45-12.00 öppen nivå, startar 26:e Januari med Filippa
Inställda Lördagar pga workshops 23:e feb, 9:e mars, 16:e mars, 30:e mars, 13:e april

Du väljer själv om du har månadskort, våra populära klippkort eller betalar/tillfälle!
Varmt välkommen!

 

Workshops

Slutet innebär början på något nytt 
Vinyasa workshop med Moa
Torsdag 27:e dec 19.15-21.30

December, slutet av ett år, är en fin påminnelse om att något nytt väntar runt hörnet. Åren kommer och går, och varje år förändras du, omgivningen, kroppen, din sysselsättning och relationer. Ingenting varar för evigt, vilket kan vara en lättnad, men det kan också vara ångestladdat. Men dessa förändringar är en del av livet. Och om vi krampaktigt håller kvar vid det gamla kommer vi att må sämre, medan om vi släpper taget kommer vi uppleva mer frihet. Men hur släpper man taget om det gamla?

Fokus för denna workshop är återhämtande flöden kombinerat med stillhet. Återhämtning innebär att samla kraft som du senare kan leva på.

Workshopens innehåll:
- En kortare föreläsning om workshopens tema
- Mjuka och återhämtande yogaflöden
- Meditation
- Yinyoga / Restorative

Just DU är varmt välkommen till en djupdykning ner cykler, lugnet, det introverta och andningen.

Workshopen passar alla nivåer, så vill du ta med dig nära och kära är de varmt välkomna!

Praktiskt info
Dag & tid: Torsdag 27/12 kl 19:15-21:30
Yogalärare: Moa Westman
Din investering: 400 kr/ person
Anmälan: Sker till moa@yogastudionumea.se Svarsmail bekräftar din plats. Du får betalningsuppgifter via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Lördag 12:e januari 2019
Skapa ringar på vatten

Kicka igång vinyasa terminen med en 2-timmars djupdykning!
Våra kroppar består av ca 70% vatten.
Inom yogan sammankopplas elementet vatten ofta med kroppens andra chakra; svadhisthana chakra (navel chakrat). Navel chakrat är bl.a. centrum för kreativitet och flöde. Rent anatomiskt innefattar det ditt höftparti.

I denna workshop kommer vi att på djupet dyka ner i höftens anatomi samt flöda i en dynamisk yoga som syftar till att öppna upp & stärka området kring dina höfter. Hur hänger andningen ihop med illiopsoas?
Hur kommer du i kontakt med din kreativitet? Du kommer att utmanas i kraftfulla asanas såväl som i yinpositioner, allt för att skapa ”happy hips”.

Tid: kl. 12.30-14.30
Pris: 350kr eller 2 klipp (ingår för månadselever)
Lärare: Filippa
Anmälan: info@yogastudionumea.se