Vinyasa
Kreativa, lekfulla & svettiga flöden

På vinyasaklasser får du prova ett flöde av olika asanas som öppnar, stärker och balanserar din kropp. Klassen följer ingen fast serie utan läraren sätter ihop ett eget program där olika ställningar länkas samman på ett genomtänkt sätt. Moa & Filippa sätter olika teman för vinyasa klassen som genomsyrar klassens upplägg. Vinyasa yoga är ett stärkande, uppbyggande och variationsrikt sätt att utöva yoga som passar alla.

​Du som tidigare praktiserat ashtangayoga samt på gym kommer att känna igen många av positionerna, bland annat solhälsningarna. Den stora skillnaden mellan Ashtanga och Vinyasayoga är att i Ashtangayoga håller man sig fast till samma serie rörelser. I Vinyasayoga kan läraren blanda rörelser fritt.

Vinyasa klasser

Vinyasayoga drop in klasser Vinter
Tisdagar 17.30-19.00 Nivå 2 Moa start 8:e jan
Onsdagar 11.00-12.00 Nivå 1-2 Moa start 9:e jan
Lördagar 10.45-12.00 Nivå 1-2 Filippa start 26:e jan Nyhet!
Inställda Lördagar pga workshops 23:e feb, 9:e mars, 16:e mars, 30:e mars, 13:e april

Du väljer själv om du har månadskort, våra populära klippkort eller betalar/tillfälle!
Varmt välkommen!

 

Workshops

Lördag 12:e januari 2019
Skapa ringar på vatten

Kicka igång vinyasa terminen med en 2-timmars djupdykning!
Våra kroppar består av ca 70% vatten.
Inom yogan sammankopplas elementet vatten ofta med kroppens andra chakra; svadhisthana chakra (navel chakrat). Navel chakrat är bl.a. centrum för kreativitet och flöde. Rent anatomiskt innefattar det ditt höftparti.

I denna workshop kommer vi att på djupet dyka ner i höftens anatomi samt flöda i en dynamisk yoga som syftar till att öppna upp & stärka området kring dina höfter. Hur hänger andningen ihop med illiopsoas?
Hur kommer du i kontakt med din kreativitet? Du kommer att utmanas i kraftfulla asanas såväl som i yinpositioner, allt för att skapa ”happy hips”.

Tid: kl. 12.30-14.30
Pris: 350kr eller 2 klipp (ingår för månadselever)
Lärare: Filippa
Anmälan: info@yogastudionumea.se