Yinyoga – Passar alla

Yinyogaklasser drop in
Tisdagar 19.15 - 20.15 Moa
Torsdagar 12.00-13.00 Tove
Torsdagar 16.00-17.15 Tove (nystart kurs 18:e Jan)
Söndagar 17.30-19.00 Jessica (Lena sjukskriven) 

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform. Här sitter och ligger vi länge och stilla i olika positioner, för att komma åt den djupliggande bindväven. Yinyogan är därför ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet. Yinyogan fungerar även som stressreducerande.

På yinyogaklasserna stannar vi 3–5 minuter i varje position, och använder oss av bolster och filtar för att kunna ligga så bekvämt som möjligt. Övningarna görs med avslappnade muskler, och med fokus på andningen. Yinyoga lugnar och är avslappnande för både kropp och psyke, och passar även gravida.
Dessa klasser passar Stressade, Utmattade och dig som behöver lugn, passar även stela.

Både nybörjare och erfarna är hjärtligt välkomna till dessa populära och beroendeframkallande klasser!

Nästa kursstart Torsdag 18:e Jan 2018 kl. 16.00-17.15 med Tove
Hitta lugnet i vardagen med Yinyoga

I denna femveckorskurs kommer du att få fokusera på att finna lugnet i din vardag. Genom yogans filosofi och tekniker, såsom andningsövningar och meditation, kan vi hitta balans och harmoni.
Yinyogan är en stilla form av yoga där vi utför positionerna sittande eller liggande samtidigt som vi låter musklerna vara avslappnade för att komma åt vår djupt liggande bindväv. Yinyogan låter oss också jobba med vårt medvetande och hjälper oss att fokusera på att vara närvarande i nuet då vi stannar länge i varje position och rör oss långsamt in och ut ut positionerna.

Pris: 750kr 
Anmäl dig till info@yogastudionumea.se
                                                                                                                  
Betalning/Priser: Det vanligaste är att köpa klippkort till dessa klasser när du är nybörjare.
klippkort – 5 klipp 675kr
klippkort – 10 klipp 1350kr
Eller går som kurs när det erbjuds.

Du kan alltid komma oanmäld och prova på vår yin yoga på ”drop in”, det kostar 150kr som du betalar KONTANT på studion eller via swisch. Varmt Välkommen!

Fördjupningsutbildning i Yinyoga 8-11 Mars 2018
I denna unika 40 timmars fördjupningsutbildning "yin extra allt" tittar vi på olika sätt att fördjupa och bredda vår undervisning och praktik. Utbildningen erbjuder en rad extra verktyg och kompletterande praktiker som du kan använda dig av för att fördjupa och berika din yin yoga och undervisning. Efter dessa dagar kommer din "bag of tricks" att vara väsentligt utökad! Läs mer.