Vi är så glada att kunna erbjuda specialkurser hos Umeå spa och hälsocenter.
Här är det gott om plats, nybyggt, du kan kombinera gym, spa yoga och det finns två stora fina Yogasalar. Den ena salen är anpassad att kunna användas till "Värme yoga"
Kurserna kommer starta under Hösten 2017.
Vi kommer även hålla regelbundna yogaklasser på Umeå spa för dig som har gymkort eller vill betala för enstaka klasser. Tider för dem från v.34 är :

Måndag 18.00-19.00 Ashtanga - Maria
Tisdag 19.30-20.30 Ashtanga - Annika
Torsdag 18.00-19.00 Yin - Tove

Varmt Välkomna!
Hitta till Umeå spa

Värmeyoga 

Upplev skillnanden att yoga i ett uppvärmt rum. En klass där den behagliga temperaturen (28-30°c) hjälper oss att nå djupare in i de olika positionerna. Vi börjar jobba igenom kroppen i ett kontrollerat flöde - det blir svettigt! För att avsluta i ett lugnare där vi ger mer tid och chans för avslappning i varje position.
Torsdagar
19.15-20.30 yoga i värme Tove 
5 ggr
Pris 950kr
Drop in: 200kr betalas kontant eller via swish direkt till Yogaläraren.
Gå upp för trappen direkt vid skorna så hittar du oss:)
Nystart: 23:e Nov
Anmälan: info@yogastudionumea.se

Yoga för stora

Känner du att armar och ben är för långa för att kunna Yoga, eller kanske är det tvärt om, att armar och ben känns för korta, eller är magen och bysten i vägen för att kunna göra yogaövningarna?
Du bestämmer själv om du passar in i denna grupp!
Här jobbar vi i en mindre grupp på en fast tid under 10 veckor där erfarna Maria har tid att hjälpa alla att hitta alternativ som passar din kropp.
Vi jobbar med enkla Yogaövningar och använder oss av hjälpmedel som klossar, rep och väggar där det behövs.

Yogans fina effekter är till för alla! Varmt välkommen att anmäla dig!

Kom med du med, vi hade så trevligt under höstterminen, men vi vill bli fler!

Måndagar
19.15-20.30 Yoga för stora - Maria
10 ggr
Pris: 1600kr
Start: 15:e Jan 2018
Anmälan: info@yogastudionumea.se

GubbyogaMånga har frågat oss när vi ska starta en grupp med bara "gubbar". Tröskeln till att våga vara med på Gubbyoga vill vi ska vara låg. Med gubbe anspelar vi inte på åldern utan inställningen, som är tillåtande och avslappnad. Skillnaden till annan yoga hos oss är framförallt att deltagarna är män.

Vi vill att passet ska bli ett andningshål i det ständiga jäktandet, som upplevs av många. (Det är också tillåtet att snarka på den avslutande avslappningen :)

Enkla fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Tapio är ergonom, leg. fysioterapeut och arbetsmiljöingenjör. Utöver undervisning i ergonomi, rehabiliteringsmetoder och förebyggande arbetsmiljöarbete har han vana av att både själv utöva och träna andra. Bl.a. brottning, styrketräning inom och utomhus och Ju-Jutsu. Individuell- och gruppträning med avspännings- och meditationsövningar ute i naturen är också delar av erfarenheterna.

Onsdagar
19.15-20.30 Yoga för män - Tapio
Nystart: 6 ggr 1:a November
Pris 950kr
Anmälan: info@yogastudionumea.se
Plats: Umeå spa och Hälsocenter (Norra Obbola vägen 129 B)