Mammaklubben, Panterklubben, "yoga för stora" kursen eller gubbyogan, läs nedan om de olika kurser och klubbar vi erbjuder i samarbete med Umeå spa hälsocenter på teg.


Yoga för stora

Känner du att armar och ben är för långa för att kunna Yoga, eller kanske är det tvärt om, att armar och ben känns för korta, eller är magen och bysten i vägen för att kunna göra yogaövningarna?
Du bestämmer själv om du passar in i denna grupp!
Här jobbar vi i en mindre grupp på en fast tid under 5 veckor där erfarna Maria har tid att hjälpa alla att hitta alternativ som passar din kropp.
Vi jobbar med enkla Yogaövningar och använder oss av hjälpmedel som klossar, rep och väggar där det behövs.

Yogans fina effekter är till för alla! Varmt välkommen att anmäla dig!

Kom med du med, vi har så roligt på våra måndagskvällar, men vi vill bli fler!

Måndagar 19.15-20.30
Pris: 800kr 5ggr
Start: 9:e april 
Anmälan: info@yogastudionumea.se
Yogalärare: Maria
Plats: Umeå spa och Hälsocenter ( Norra Obbolavägen 129 B, gratis parkering)

GubbyogaMånga har frågat oss när vi ska starta en grupp med bara "gubbar". Tröskeln till att våga vara med på Gubbyoga vill vi ska vara låg. Med gubbe anspelar vi inte på åldern utan inställningen, som är tillåtande och avslappnad. Skillnaden till annan yoga hos oss är framförallt att deltagarna är män.

Vi vill att passet ska bli ett andningshål i det ständiga jäktandet, som upplevs av många. (Det är också tillåtet att snarka på den avslutande avslappningen :)

Enkla fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Tapio är ergonom, leg. fysioterapeut och arbetsmiljöingenjör. Utöver undervisning i ergonomi, rehabiliteringsmetoder och förebyggande arbetsmiljöarbete har han vana av att både själv utöva och träna andra. Bl.a. brottning, styrketräning inom och utomhus och Ju-Jutsu. Individuell- och gruppträning med avspännings- och meditationsövningar ute i naturen är också delar av erfarenheterna.

Onsdagar
19.00-20.15 Yoga för män - Tapio
Nystart: 17:e Januari
Pris 1600kr - 10ggr
Anmälan: info@yogastudionumea.se
Plats: Umeå spa och Hälsocenter (Norra Obbola vägen 129 B)