Vinyasa workshop med Moa

17 juni 2016

Här kan du välja att fördjupa dina kunskaper under terminens gång! Läs mer här nedan om vilka workshops Moa håller :) 

Armbalanser & Inversioner 28:e Oktober

Armbalanser är otroligt roligt att leka med, men kan kännas ovant och inte minst under en vanlig yogaklass då vi sällan får tid till att fördjupa oss i tekniken till hur vi kan arbeta med dem. Om du vill lära dig tekniken för armbalanser utförs och få tid till att öva på dessa i en trygg miljö är detta workshopen för dig!

Till armbalanser hör även inversioner, vilket innebär hjärtat är ovanför hjärnan

Vi kommer bland annat att gå igenom sirsasana (huvudstående), pincha mayurasana (underarmsstående) och variationer av bakasana (kråkan).

Dag: Lördag 28/10
Tid: 11-13
Yogalärare: Moa Westman

Din investering: 400 kr, fika ingår i priset

Anmälan till workshop sker till moa@yogastudionumea.se. Svarsmail bekräftar din plats. Du får betalningsuppgifter via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Chakra flow 2:a december

Enligt yogatraditionen består människan inte bara av den fysiska kroppen utan även av ett energisystem. I det här energisystemet flödar prana som är sanskrit och kan översättas till livsenergi. Chakran kan beskrivas som hjul av energi som snurrar i kroppen. Ibland snurrar lite för snabbt, de är hajpade, och ibland lite långsamt, då de är lite sega och trötta. Syftet med denna workshop är att balansera dina hjul, hastigheten, så att alla snurrar i ett behagligt, energirikt flöde. Positionerna du kommer att utföra lösgör spänningar kring varje chakra, så att energin kan flöda fritt från botten och uppåt. Workshopen avslutas med en föreläsning om chakrasystemet.

Dag: Lördag 2/12
Tid: 11-13 inklusive 30 minuters föreläsning om Chakrasystemet
Yogalärare: Moa Westman
Din investering: 400 kr, fika ingår i priset

Anmälan till workshop sker till moa@yogastudionumea.se Svarsmail bekräftar din plats. Du får betalningsuppgifter via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.