Långyin - Vila dig i form lördagar

3 juli 2017

Varmt välkommen på en workshop med 2 timmars Yinyoga!
Denna workshop passar alla, både dig som är helt ny och dig som utövat Yinyogatidigare. Detta pass ger dig möjlighet att komma ned i varv och sträcka ut din kropp. Vi erbjuder detta pass under några lördagar under terminen med olika teman.

Kom på drop in eller anmäl dig innan, Vi har plats för dig! Vi har yogamattor, filtar och bolster i studion.

Efter klassen bjuds det på te, snacks och samtal.

Tema: Konsten att göra ingenting
27:e Jan Tove
Ibland behöver det bli helt tyst. Ibland behöver det bli helt stilla. Det är i pauserna det händer. Då tankar och känslor får landa och då vi har en chans att reflektera. Att komma hem från jobbet och sätta sig i soffan ger inte alltid den återhämtning vi behöver - tankarna fortsätter snurra även när kroppen blir stilla. Ge dig själv en chans att lära dig konsten att göra ingenting, lär dig om aktiv vila och vilka verktyg du behöver för att kunna varva ner ordentligt. 

Tema: Chans till Paus
17:e Feb - Tove
Stress har vi alla en egen relation till. När vi blir stressade, av vad och vilket uttryck det tar i våra liv är individuellt. Men på ett primitivt plan reagerar vi lika. Blodtrycket går upp, hjärtat slår snabbare, andningen blir ytligare, blodet går ut i musklerna, matsmältningsystemet påverkas, vi blir vakna och alerta. Varningslamporna är på. Stressen i sig är inte farlig men när återhämtning uteblir tar både kropp och själ skada. Ge dig själv en chans till Paus och få med dig några verktyg för att hitta återhämtning i din vardag 

17:e Mars - Jessica - Tema Mindfulness-medveten närvaro
Mindfulness är ett förhållningssätt som utvecklar uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla. Det handlar om att se det som är utan att döma - vare sig det gäller oss själva eller andra. Vi kommer under denna workshop att fokusera på hur vi kan bli mer medvetna om det som sker i nuet. Klassen avslutas med en meditation.

Tema:
7:e April - Tove

12:e Maj - Jessica - Tema Kärlek och omtanke
Vi får alla lära oss att ta hand om och visa hänsyn med andra. Därför glömmer vi ofta bort att visa  hänsyn och medkänsla till oss själva .Under denna workshop kommer vi att fokusera på att ge kärlek och omtanke både till oss själva och andra.

Klassen avslutas med en Metta Bhavana-meditation.

Tid: kl. 12.30-14.30

Pris: 2 klipp med ditt klippkort eller 350kr (ingår för terminselever)

Lärare: Jessica samt Tove