Mentorsprogrammet för Yogainstruktörer

6 februari 2017

Mentorsprogrammet för Yogainstruktörer 

Är du intresserad av att fördjupa dig inom yogan, få inspiration till personlig utveckling och växa som yogainstruktör? Mentorsprogrammet passar dig som vill bli medveten om hur du är som ledare och hur du kan förfina din kommunikation mot dina deltagare så att den blir tydligare och mer inspirerande. Programmet kommer ett läggas upp individuellt utifrån dina behov och önskningar. I programmet kommer du att fördjupa dina kunskaper inom assistering och anatomi, din pedagogiska roll som yogainstruktör och så kommer du få djupdyka in i den yogiska filosofin.

Programmet består av en liten grupp, max 8 personer, och sträcker sig över en termin (vår eller höst).

I programmet ingår:

  • Personlig handledning och mentorskap av Moa Westman
  • Hjälp med att utveckla din egen Sadhana (egen yogapraktisering)
  • 3 exklusiva workshops, inklusive en inspirerande manual till varje ws, med fokus på; Ledarskap & Pedagogik, Assisteringar & Anatomi och Klassupplägg & Intention 
  • Att filma två klasser och få en utvärdering på dessa
  • Månadsuppgifter för att fördjupa dina kunskaper och förfina din roll som yogainstruktör

Från programmet får du med dig:

  • Personlig utveckling som yogainstruktör
  • Verktygen för att arbeta vidare med din roll som yogainstruktör
  • Fördjupad pedagogisk skicklighet med fokus på assisteringar, teknik och filosofi

Din investering: Med terminskort 7990 kr inklusive 6 % moms. För dig som inte kan utnyttja Yogastudions terminskort är investeringen 5990 kr inklusive moms.

Uppstart: Varje terminstrart, vår/höst 

Ansökan: moa@yogastudionumea.se

Om yogaläraren:

Moa är beteendevetaren som upptäckte hur yogan berör oss inte bara fysiskt utan även mentalt, och som därför sadlade om och blev yogalärare på heltid. Med Moa som lärare finns alltid den lekfulla glimten med under yogapassen, men också den tillåtande synen på oss själva som hela varelser. Moa har en 500 H certifiering i Global Yoga och har praktiserat för yogalärare som Chad Hamrin, Satu Tuomela, Tiina Ravelin, Maria Boox, Magdalena Mecweld med flera.

”Lekfullheten och glädjen är något som kommer automatiskt i allt jag gör, men jag får ofta höra av mina elever att jag också förmedlar mycket mer än bara yogapositioner. Det känns viktigt för mig att arbeta holistiskt - att låta filosofin i öst möta vetenskapen i väst, och låta yogan röra även något djupare i oss. 

Yogan är ett så fantastiskt verktyg för att möta oss själva, våra vanor och tankemönster, och att få ett andrum i det. Det känns värdefullt och viktigt för mig att visa mina elever att det är okej att vara människa - att vi kan arbeta med oss själva och våra brister och att vi kanske inte behöver ta dem på alltför stort allvar. Istället kan vi se dem som en del av det underbara med att vara just de vi är. Och genom att stärka oss inifrån och ut, genom andningen, yogapositionerna och sinnet, kan yogan hjälpa till med det.”